Parazīti: klātbūtnes simptomi. Kā attīrīt organismu un aizsargāties no atkārtotas inficēšanās

Kāpēc, neskatoties ne uz ko, parazītu problēmu neņem nopietni
Pual Stevens
Jūs esat pārliecināts, ka jums nav parazītu? Protams nē, jo saskaņā ar PVO statistikas datiem par  gadu, ar parazītiem ir inficēti ar vairāk nekā 87% cilvēces. Kā saprast, ka jums to nav? Tas ir ļoti sarežģīti, jo cērmes, lentes tārpi, prasmīgi maskējas un bieži vien to simptomus ir viegli sajaukt ar citām slimībām.
Tāpēc, ņemot vērā, cik viegli var inficēties ar parazītiem, runāt, par to, ka jūs piederat pie 10% cilvēces, kuriem nav cērmju, nedrīkst.
  • Kā inficējas ar parazītiem?
  • Kā saprast, ka man ir parazīti?
  • Kas ir īpašā inficēšanās riska zonā?
  • Cik bīstami ir parazīti?
  • Kā attīrīt organismu no parazītiem un pasargāt sevi no atkārtotas inficēšanās?
Tie ir aktuālākie jautājumi, kas ir saistīti ar cērmju tēmu. Atrast atbildes uz tiem man palīdzēs doktors Ēriks Feldmanis, augstākās kategorijas terapeits, Berlīnes Medicīnas Universitātes profesors.
img
Profesors Feldmanis pastāstīja man tādu, pēc kā es nolēmu steidzami veikt organisma tīrīšanu no cērmēm. Tas ir ar to, ka es rūpīgi ievēroju personīgās higiēnas noteikumus.
Apšaubīt profesora vārdus, lai cik neticami tie nebūtu, es nevarēju. Tas ir cilvēks, kas sarakstījis 27 disertācijas par cilvēka parazītiem.

Kā inficējas ar cērmēm?

- Profesor Feldmani, pirms intervijas jūs man pastāstījāt, ka parazīti ir visur, un nekas nav vieglāk, kā inficēties ar tiem.

- Es negribu nevienu biedēt, bet tas patiešām tā ir. Parazītu olas ir visur: ūdenī, uz apģērba, apaviem, uz zemes virsmas, uz mūsu datoru ekrāniem, uz durvju rokturiem. Tas ir visur, kam pieskaras cilvēks.
Arī ēdiens — zivīs, gaļā, uz dārzeņiem un augļiem ir pilns ar parazītu olām. Lai inficētos ar cērmēm, pietiek tikai pieskarties inficētajam priekšmetam, un pēc tam pieskarties sejai. Nekvalitatīvi nomazgāt augļus vai dārzeņus, slikti apcept zivi vai gaļu.

Šobrīd ir zināmi vairāk nekā 360 veidu cilvēka parazītu

img
Protams, galvenokārt cilvēks inficējas ar pašām izplatītākajām cērmēm, tās ir tādas kā, piemēram, plakantārpi, apaļtārpi, spalīši, matgalvji un lenteņi.
Viss sākas ar atsevišķiem īpatņiem, tomēr parazīti ātri vairojas.
ostr
Piemēram, parazīts saukts par spalīti nakts laikā atliek no 2000 līdz 15000 olām.
Iedomājieties spalīšu kolonijas nedēļu pēc uzturēšanās cilvēka organismā. Tas ir milzīgs parazītu skaits, kas ar katru dienu vairosies. Protams, kādā brīdī parazītu kolonija sasniegs robežu, bet kopumā tajā būs uzskaitāmi vairāki tūkstoši.
Cita veida parazīti, piemēram lenteņi nevairojas tik mērogaini, bet viņi var dzīvot cilvēka organismā daudzus gadus.

Kā saprast, ka man ir parazīti?

- Jūs teicāt, ka saprast par inficēšanos ar parazītiem ir grūti, bet ir taču arī kaut kādas vispārējas pazīmes?
- Protams, ir daudz pazīmju, ka ķermenis cieš no parazītiem. Tās pašas sāpes nabas apvidū saka, ka jums varat bēt inficēti ar tiem, tāpat arī problēmas ar gremošanu. Tās ir vairāk vai mazāk izteiktas pazīmes.
Kas attiecas uz mazāk izteiktām pazīmēm, tad ar to ir grūtāk. Piemēram, ja cilvēks izjūt pastāvīgu nogurumu, miegainību un pat depresiju. Tas var liecināt par to, ka viņš ir inficēts.
Alerģiskas reakcijas uz ādas arī runā par cērmju klātbūtni organismā. Sarežģīti ir tas, ka vājums un alerģiju uz ādas bieži vien pieņem par pilnīgi citām problēmām organismā, kas nav saistīti ar parazītiem.
Un tikai tad, kad ārsts vai cilvēks kaut kā nejauši uzzina, ka šīs problēmas rodas arī cērmju dēļ un sāk organisma attīrīšanas procedūru, problēma pazūd. Jautājums ir tajā, cik daudz laika paies līdz brīdim, kamēr īstais cēlonis – cērmes, tiks atklāts.

Kas atrodas īpašā inficēšanās ar parazītiem riska zonā?

- Vai ir cilvēki, kas ir vairāk pakļautas inficēšanai?
- Kā es teicu iepriekš, ar parazītiem inficēties ir ļoti viegli. Bet, ja jūs gribat zināt par cilvēkiem, kas vairāk pakļauti inficēšanai, tad es jums viegli atbildēšu uz šo jautājumu.
Tie ir cilvēki ar vāju imunitāti un hroniskām slimībām. Viņu organisms nav spējīgs cīnīties ar parazītiem, cērmes, nokļūstot novājinātā organismā vairojas ātrāk, nekā parasti.
Tāpat arī cilvēki, kuriem ir mājdzīvnieki, it īpaši suņi. Pastaigas laikā suns atnes uz savām ķepām tūkstošiem parazītu olu. Vairāk nekā 90% īpašnieku nesūtīs savu mīluli uz vannas istabu, lai nomazgātu viņam ķepas. Tāpēc drīz parazītu olas būs visur, kur iet suns: virtuve, vannas istaba, paklāji, flīzes, pat saimnieku apģērbs. Tas es pat nerunāju par dīvāniem un krēsliem, uz kuriem patīk atpūsties mājdzīvniekiem.

Cik bīstami ir parazīti?

- Lūk mēs arī nonāc;am pie mūsu intervijas jēgas. Parazīti ir ļoti bīstami veselībai, bet šīs briesmas cilvēki nez kāpēc nenovērtē. Es uzskatu, ka iemesls ir slikta cilvēku informētība par to, ka tārpi nodara nopietnu kaitējumu cilvēka veselībai.
Cērmes nogalina cilvēka imūnsistēmu. Un ko var izdarīt novājināts organisms? Neko. No šejienes rodas hroniskas slimības, no kurām cilvēks nevar atbrīvoties gadiem. Nemitīgas saaukstēšanās, nespēja pretoties vīrusiem epidēmiju laikā.
Parazītu atkritummprodukti, to indes uzkrājas un pamazām indē organismu. Cērmes izraisa organismā barības vielu un vitamīnu trūkumu, tie bojā orgānu audus iekļūst plaušās, kas izraisa smagas komplikācijas un slimības. Ir pētījumi, kas liecina par to, ka tārpi var būt ļaundabīgu audzēju rašanās cēlonis cilvēkam.
Es domāju, ka šo iemeslu ir pietiekami, lai nolemtu regulāri veikt profilakses pasākumus un attīrīt organismu.

Kā attīrīt organismu no parazītiem un pasargāt sevi no atkārtotas inficēšanās?

- Padalieties ar savu viedokli par to, kā aizsargāties no cērmēm un kā atbrīvoties no tām.
Pirmais, es vienmēr aicināju un joprojām aicinu ievērot personīgās higiēnas noteikumus. Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, bet ir pētījumi, ka cilvēki ignorē pat tādu normālu un saprotamu lieta, kā nomazgāt rokas pēc tualetes apmeklējuma. Mēs veicām pētījumu starp mūsu studentiem. Mēneša laikā mēs novērojām, cik procenti jauniešu mazgā rokas pēc tualetes. Izrādījās, ka tikai 37%.
Jūs varat teikt, ka ar studentiem ir parasta lieta, bet mēs arī veicām pētījumu starp uzņēmējiem un nodrošinātiem cilvēkiem vecumā. Šeit rezultāti bija pat sliktāki – rokas mazgā tikai 19%.
Bet netīras rokas – tas ir brīnišķīgs veids, lai inficētu ar cērmēm ne tikai sevi, bet arī visus savus tuviniekus.
Vēl es ieteiktu neēst ielu ēdienu, nelietot uzturā nevārītu ūdeni, rūpīgi tīrīt apģērbu un apavus, veikt dehelmintizāciju mājdzīvniekiem, pēc iespējas biežāk mājās veikt mitro tīrīšanu. Un, protams, apstrādāt ar speciāliem dezinfekcijas līdzekļiem mobilo telefonu.
Kas attiecas uz līdzekļiem, tad šeit viss ir sarežģīti. Lielākā daļa no tiem mums tirgū nav vērsti uz to, lai palīdzētu cilvēkam atbrīvoties no parazītiem, bet gan uz to, lai cilvēks pēc iespējas biežāk tos iegādātos.
Jā, daži līdzekļi darbojas, bet palīdz tie ne tik efektīvi, kā vajag. Tie nenogalina visus parazītus, un vēl jo vairāk, to cirmeņus. Tāpēc atlikušie īpatņi turpina vairoties un jau pēc pāris dienām to būs tūkstošiem.
Daudzi preparāti iznīcina arī cirmeņus, bet šajā gadījumā, viņi sabendē visu mikrofloru, tiem ir nopietnas blakusparādības.
Ieteikt varu tikai vienu līdzekli, tirgū tas parādījās pavisam nesen, bet jau parādīja ļoti labu efektivitāti. Tas saucas Wortex. Tās ir speciālas kapsulas.
Līdzekļa sastāva pamats: krustnagliņu koks (Syzygium aromaticum), meiteņu zeltpīpenīte (Feverfew), vērmeles (Wormwood). Šīs sastāvdaļas ir pazīstamas ar savām antihelmintu īpašībām, taču tikai nesen kļuva iespējams pilnībā atklāt to potenciālu un apvienot vienā formulā.

Nogalina un izvada parazītus

Ja runājam par Wortex galvenajām priekšrocībām, tad tā ir totāla visu parazītu līdz pēdējam iznīcināšana un organisma aizsardzība pret atkārtotu inficēšanos. Jums nenāksies iepirkt nekādi papildu medikamentus.
Wortex lieliski tiek galā patstāvīgi ar trim svarīgiem uzdevumiem: parazītu iznīcināšana, organisma attīrīšanās un tā tālāka atjaunošanās. Arī es atzīmēšu pilnīgu blakusparādību neesamību, kas ir obligāts novecojušu antihelmintu preparātu pavadonis.

Neitralizē parazītu indes

Nogalināt cērmes un izvest — tā jau ir puse no darba. Līdzeklis arī neitralizē indes, atkritumproduktus un toksīnus, kas ilgu laiku indēja jūsu organismu. Tas palīdz cilvēkam justies labāk pēc pirmajām lietošanas dienām. Parādās enerģija, uzlabojas garastāvoklis, cilvēks atkal jūt prieku no dzīves, jo vairāk viņa nekas nenomāc, nelaupa viņa enerģiju, vitamīnus un noderīgās vielas, ko viņš saņem ar pārtiku.

Paaugstina un nostiprina imunitāti

Pirmajās dienās pēc attīrīšanās no parazītiem organisms ir ļoti vājš, viss novājinātas imunitātes dēļ. Inficēties ar parazītiem tādā brīdī ir vienkāršāk par vienkāršu. Wortex radītāji paredzēja to. Viens no līdzekļa efektiem – ātra imunitātes atjaunošana un nostiprināšana.

Ja runājam par cilvēka sajūtām, tad es aprakstīšu tās tā:

Gremošanas normalizēšanās
Cilvēks atbrīvojas no sāpēm un diskomforta vēderā un zarnās. Viņa kuņģa-zarnu trakts strādā kā pulkstenis.
Enerģijas pieplūdums
Atbrīvojoties no parazītiem, cilvēks ar prieku nodarbojas ar iemīļotajiem darbiem, pavada laiku ar draugiem, nodarbojas ar sportu, mājsaimniecības darbiem. Uzlabojas uzmanība un atmiņas koncentrēšanās. Darbs cilvēkam padodas vieglāk, nekā jebkad agrāk.
- Profesor, kur var iegādāties šo produktu?
- Tagad Wortex, cik es zinu, pārdodas tikai ražotāja oficiālajā mājas lapā. Diemžēl, konkurenti, un es domāju lielus farmācijas uzņēmumus, dara visu, lai līdzeklis uz aptieku plauktiem nenonāktu.
Pārdodot līdzekli tieši ražotājam izdevās izvairīties no milzīgiem blakus tēriņiem. Tas sekmēja to, ka līdzeklis bieži pārdodas ar milzīgām atlaidēm.
Vakar mans kolēģis pasūtīja sev Wortex ar 50% atlaidi.
- Profesors Feldmani, vēlaties kaut ko pateikt nobeigumā?
- Protams. Parazīti ir bīstami un var nopietni sabojāt jums dzīvi. Ievēro personīgās higiēnas noteikumus un izmantojiet reālu un efektīvu līdzekli, no cērmēm, tādu, kā Wortex.
Uzmanību! Šodien un līdz 27.04.2020. (ieskaitot) uz produktu Wortex darbojas 50% atlaide. Atlaides noformēšanai vajag doties uz oficiālo mājas lapu un atstāt pieteikumu.
Wortex

Doties uz oficiālo mājas lapu

Komentāri:

img
Mairis Dzenis
Pat nezināju, ka parazīti var tādas problēmas sarīkot. Īsāk, noteikti pasūtu. Ceru atlaide vēl ir.
img
Līva Olšteine
Es jau dzēru šīs kapsulas, un apstiprinu katru šī profesora vārdu, jo veselība kļuva ļoti stipra, savukārt hroniskas slimības aizgāja. photo
img
Harijs Dambis
Nopirku Wortex tāpēc, ka bija atlaide. Un necik nenožēloju. Tā kā pilnīgi ir jūtams pēc nedēļas, ka organisms ir attīrījies.
img
Daniels Kreilis
Pasludinu karu nelūgtiem viesiem!
img
Mikus Līdaks
Nopirku profilaksei, jo pēdējais mans līdzeklis pret cērmēm, man blakusparādības nopietnas sarīkoja. Bet no Wortex viss ir labi.
img
Andris Breidaks
Interesants sastāvs, vajag izmēģināt.
img
Silvestrs Legzdiņš
Lieliska intervija un viss ir skaidri un saprotami, jo, cik gan bieži viens vienīgs ūdens ir un pat sākt lasīt negribas. Bet šeit viss ir teicami.
img
Edīte Majore
Pati izgāju profilaksi ar šo Wortex un vīru piespiedu. Teikšu, ka tiešām palīdz. Jo vairāk mums ir suns, un mums ir ļoti jārūpējas par savu veselību. Jo cērmes ir bīstamas. photo
img
Niks Tālutis
Man palīdzēja attīrīties no parazītiem pēc brauciena.
img
Laura Jaunbērziņa
Iesaku. Ir efekts.
img
Alvis Porietis
Vienmēr jābūt mājas aptieciņā, tā kā no parazītiem vienkārši nevar izglābties.
img
Vitauts Stīris
Wortex ērti lietot atšķirībā no tabletēm, kapsulas ir ērta lieta. photo
img
Nikola Nagliņa
Man paveicās ar atlaidi pasūtīt! Tā ir ļoti laba ziņa!
img
Ģirts Zeltiņš
Paldies par interesantu rakstu, es pat nezināju, ka cērmes tā kaitē
img
Aivars Pauls
Pamēģināšu šo līdzekli tīrīšanai, tāpēc ka visas mājas metodes neīpaši strādā, bet citi preparāti ir bīstami.